Sylvie Meis onthult haar nieuwe ALDI-lingerie met spetterende Insta-video

Snel naar de ALDI toch?

FilmTotaal 27 juli 2022 06:23 in Celebrity
Alweer een paar jaar is Sylvie Meis het gezicht van de ALDI en dan niet vanwege de levensmiddelen. Ze prijs namelijk haar eigen lijn met lingerie aan. Overigens is die lijn ondertussen uitgebreid met flink wat andere kledingstijlen.

De actrice uit onder meer de serie Costa! en de tv-film Pista! is vooral een bekend gezicht in Duitsland. Ze is daar namelijk veel op de buis te zien met tv-shows. Zo dook ze verleden jaar op in Quizduell, Leute heute, Free European Song Contest en Quiz ohne Grensen.

Opvallend op Instagram
Onze Sylvie is er niet vies van om haar eigen ALDI-lijn ook zelf aan de man te brengen. Met een nieuwe video onthult ze (een deel van) de collectie bestaande uit lingerie, ochtendkleding, badmode en ontspanningsoutjes.

"Zo trots om mijn volgende Sylvie-collectie voor ALDI aan te kondigen 🎉💖," aldus Sylvie op Insta. "Ik kan niet wachten om je te zien in de stukken van mijn nieuwe lingerie-, nachtkleding-, chill-, zwem- en strandkledingcollectie. De collectie is vanaf 4 augustus verkrijgbaar bij ALDI. Check dan zeker de winkels bij jou in de buurt! 😍⁠"


De 43 jarige Sylvie Meis in de ALDI-lingerie zien? Check dan haar Instagram-account.


NieuwsFilm