Colin Farrell en Brandon Gleeson op foto's van veelbelovende 'The Banshees Of Inisherin'

Weet Martin McDonagh weer een pareltje te leveren?

Wouter Drummen 27 juli 2022 12:04 in Algemeen
Regisseur Martin McDonagh wist in 2017 hoge ogen te gooien met Three Billboards Outside Ebbing, Missouri. Het is dan ook niet zo heel gek dat de nodige filmfanaten met smart uitkijken naar zijn volgende project, waar we nu eindelijk een paar foto's van te zien krijgen!

De nieuwste film van de filmmaker heet The Banshees Of Inisherin, waarvoor McDonagh opnieuw de handen in elkaar slaat met acteurs Colin Farrell en Brendan Gleeson. De drie bekendheden werkten al eerder samen aan In Bruges en proberen nu wederom voor een nieuw succes te gaan.

Verhaal
Farrell en Gleeson spelen twee oude vrienden, die uit elkaar zijn gegroeid door de Ierse burgeroorlog in 1923. Beide mannen stonden namelijk recht tegenover elkaar, waardoor ze elkaar nu het leven lastig maken.

McDonagh laat zich over het project uit: "Ik wilde een verhaal vertellen over een gefaalde vriendschap en hoe deze uit elkaar spat. Het beginpunt is tamelijk eenvoudig, maar het wordt telkens erger".

Perfecte cast
Erg verheffend klinkt het niet, maar dat zijn we wel gewend van de regisseur, die vaker voor zulke soort wendingen gaat in zijn films. McDonagh is in zijn nopjes dat hij Farrell en Gleeson wederom heeft weten te strikken.

"Dit is een lastig verhaal. Colin en Brendan mogen elkaar in het echte leven, ze zijn goede vrienden, maar in de film vijanden. Ze zijn echter allebei topacteurs en de prestaties die ze leveren zijn geweldig".

De eerste foto's van de film, die in oktober uit zal komen, zijn hier te zien.

NieuwsFilm