Chris Pratt over zijn Marvel-toekomst na 'Guardians of the Galaxy Vol.3'

Chris Pratt over zijn Marvel-toekomst na 'Guardians of the Galaxy Vol.3'

De acteur doet de deur nog niet dicht.

Marvelfans hebben in recente jaren afscheid moeten nemen van de nodige superhelden. Zo kwamen de jarenlange verhalen van Iron Man en Captain America met Avengers: Endgame tot een einde en nu lijkt het erop dat Star-Lord wel eens zou kunnen volgen.

Acteur Chris Pratt was al in diverse MCU-projecten te zien als Star-Lord/Peter Quill. Recentelijk dook hij weer op in Thor: Love and Thunder en ook weten we dat hij terugkeert voor Guardians of the Galaxy Vol.3. Wat de toekomst daarna voor hem in petto houdt weten we niet. Pratt laat zich hier nu zelf over uit.

Reactie
Sommige filmfanaten vrezen namelijk dat Star-Lord het loodje gaat leggen in het nieuwe Guardians-hoofdstuk. Hoewel de acteur geen echt duidelijk antwoord hierop geeft, zegt hij wel dat alles mogelijk is in Marvel, zelfs het terugbrengen van een dood personage.

Zo zegt Pratt: "Er zijn op dit moment geen plannen voor mijn personage na Guardians 3. Maar alles is mogelijk. Ik bedoel, we hebben het hier wel over een multiversum. Ik wil niet zeggen dat mijn personage omkomt, maar mocht dat zou zijn, dan zijn er altijd wormgaten en andere gekke dingen die mensen terug kunnen brengen!"

Wel of niet?
Het zou niet de eerste keer zijn dat Marvel dit flikt. Zo hebben we al de nodige superhelden als Groot en zelfs Thor zien sneuvelen (en Agent Coulson), maar zij keerden terug. Ook kwamen héél wat mensen om in de beruchte Thanos-snap, maar werden opnieuw 'tot leven gebracht'.

Er wordt ook al een tijdje gesproken over een eventuele Chris Evans terugkeer als Captain America. De kans dat het ervan komt lijkt tamelijk klein, aangezien zijn verhaal perfect tot een einde komt. Dit liet hijzelf ook weten, maar toch zou interesse hebben wederom in de huid te kruipen voor een nieuw avontuur als er een 'perfect script' is. Tijd zal zeggen of Pratt wel of niet nog in het MCU opduikt.

NieuwsFilm

meest populair