Bruce Campbell: "Nieuwe Evil Dead-film zuigt niet''

Bruce Campbell: "Nieuwe Evil Dead-film zuigt niet''

En dat zijn lovende woorden van de sarcastische acteur!

Bruce Campbell mag dan wel als acteur de live-action Evil Dead-franchise achter zich hebben gelaten met het laatste seizoen van Ash vs. Evil Dead, maar hij blijft wel bij de horror-reeks betrokken als producent. En dat geldt dus ook voor de nieuwste film Evil Dead Rise.

De film van de Ierse regisseur Lee Cronin is alweer een tijdje in productie, en het zou ons niet verbazen als we snel eerste beelden ervan te zien gaan krijgen. Campbell is ondertussen erg enthousiast over wat hij tot nu toe heeft gezien van de film.

Tijdens een gesprek met Collider over de nieuwe sequel, vertelde Campbell er het volgende over:

"Ik ben erg enthousiast, zeker omdat de film niet zuigt. Lee Cronin heeft het geweldig gedaan. Sam Raimi kiest dit soort regisseurs omdat ze al wat ervaring hebben, maar omdat ze nog wilde haren hebben zijn ze perfect voor een Evil Dead-film."

Europese benadering
Evil Dead Rise is overigens geen reboot of remake, maar een voortzetting van de mythologie die we kennen, ook al zitten er geen acteurs uit vorige delen in. Campbell vervolgde met:

"Ik moet het Sam nageven; hij kiest geen mensen uit die een slappe imitatie maken. Ze hebben sterker persoonlijkheden en benaderingen. Het is een erg Europese Evil Dead."

Evil Dead Rise moet later dit jaar te streamen zijn via HBO Max.

NieuwsFilm

meest populair