Keert Gwyneth Paltrows Pepper Potts terug voor meer Marvel avonturen?

Keert Gwyneth Paltrows Pepper Potts terug voor meer Marvel avonturen?

De actrice vindt het zelf in ieder geval wel een goed idee!

De met een Oscar bekroonde actrice Gwyneth Paltrow was in meerdere Marvel-films te zien, maar nu dat het verhaal van Iron Man erop zit lijkt de kans ook tamelijk klein dat zij nog terugkeert. Als ze gevraagd zou worden, zou ze dat dan wel toch nog doen?

Paltrow dook voor het eerst op in Iron Man uit 2008. Hierin speelt ze Pepper Potts, een rol die ze nog vaker zou spelen gedurende meerdere jaren. Ze kreeg meer te doen en werd zelfs ook een superheldin, maar het is niet duidelijk of ze nog in toekomst heeft in het MCU.

Wel of niet?
Hoewel Marvel de laatste tijd druk bezig is met het introduceren van nieuwe superhelden, zoals o.a. Shang-Chi, Moon Knight, Ms. Marvel en de Eternals, hopen sommige fans dat Potts toch nog eens terugkeert om te zien hoe het haar nu afgaat.

Toen de actrice recentelijk werd gevraagd of ze nog eens terug zou keren voor een Marvel-film, kwam ze met een kort maar krachtig antwoord: "Ik denk het wel ja!" Hoewel Tony Stark niet langer leeft, zou Marvel kunnen laten zien hoe het met zijn familie en bedrijf gaat en dus Potts kunnen terugbrengen.

Wachten
Een lange tijd werd verondersteld dat de actrice geen interesse meer had in superheldenfilms (iets wat ook te zien was in interviews, waarin ze vaker vergat dat ze in Marvel-films had meegespeeld) maar nu geeft ze dus zelf aan wel te willen terugkeren.

Het gerucht dat de ronde gaat is dat ze zou kunnen opduiken in de Disney+ serie Ironheart, die de Iron Man-opvolger gaan introduceren. Ook zou ze een rol kunnen spelen in Armor Wars, waar Don Cheadle als Warmachine de hoofdrol in speelt.

NieuwsFilm

meest populair