'The Batman'-acteur had hevige paniekaanvallen tijdens opnames voor nieuwe film

'The Batman'-acteur had hevige paniekaanvallen tijdens opnames voor nieuwe film

De acteur heeft opnames onder water.

Acteur Colin Farrell is een grote naam in Hollywood. Hij speelde in de allergrootste films, zoals The Batman, Miami Vice en Fantastic Beasts and Where to Find Them. Maar hij speelt ook in heel wat kleinschaligere producties. Denk dan aan The Killing of a Sacred Deer, The Lobster en Inbruges.

Op dit moment promoot Farrell zijn nieuwste film Thirteen Lives van Ron Howard, de film over het voetbalteam met jongetjes, dat in een ondergrondse grot vast komt te zitten.

Het blijkt dat hij tijdens de opnames angstige momenten heeft meegemaakt. De acteur sprak erover met The Hollywood Reporter.

Paniekaanvallen in het water
"Ik had een paar echt paniekerige momenten onder water toen ik tegen mezelf moest zeggen: 'Rustig maar. Wees kalm. Het gaat goed. Er is niets om je zorgen over te maken. Je tank is goed, je hebt een 60 procent volle tank. Adem gewoon rustig. Het gaat goed'," zei Farrell. "Soms was er geen oppervlak boven mijn hoofd, alleen een plafond en het was ongelooflijk zenuwslopend en ik voelde me heel ongemakkelijk."

Hij vervolgde: "Er was geen licht en ik moest wachten tot de crew via de luidsprekers aangaf dat de camera aanstonden. Maar als ik onder water was en ze 'actie' riepen, zou ik die verdomde spreaker misschien niet zo goed horen. Dus iedereen kijkt naar elkaar onder water. Als er iets gebeurde, dan kan iemand achteruit tegen je aanlopen en je masker raken. Uit het niets...Hallo, paniekaanval."

Wil je de film zien, dan kan dat al snel. Op 5 augustus staat Thirteen Lives op Prime Video.



NieuwsFilm

meest populair