Beelden van lluminati-personage van Daniel Craig in 'Doctor Strange 2'

Beelden van lluminati-personage van Daniel Craig in 'Doctor Strange 2'

De Bond-acteur moest een Illuminati spelen.

In Doctor Strange in the Multiverse of Madness van eerder dit jaar zaten enkele grote en opvallende bijrollen en een acteur die eigenlijk ook te zien had moeten zijn is Daniel Craig (No Time to Die, Knives Out). Nu hebben we een eerste blik op het personage dat hij moest spelen.

Uiteraard zagen we in de tweede Strange-film onder meer Professor X (Patrick Stewart), Captain Carter (Hayley Atwell) en Reed Richards (John Krasinski) voorbij komen, maar ook de voormalig James Bond-acteur moest te zien zijn als een Illuminati.

Marvel-personage van Daniel Craig onthuld
Via eerdere berichten werd duidelijk dat het personage Balder the Brave, een broer van Thor, te zien had moeten zijn. Het Illuminati-lid moest gespeeld worden Craig die op een of andere reden dus niet toehapte om de MCU-rol te vervullen.

"Kleine serie van een 'Work in Progress' (zonder het personage weg te geven!). Aanwijzingen zijn onder meer: Kostuumontwerp door Graham Churchyard, broer van Thor & Loki. Kostuum-aquarel van een acteur die de rol niet kon vervullen," aldus ontwerper Darrell Warner bij de foto's van zijn tekeningen op Insta.

Ondanks dat de ontwerper de naam van het personage niet onthult, verraadt de raaf van Odin wie het personage is.



NieuwsFilm

meest populair