Amy Adams moest bijna elke dag huilen op de set van 'American Hustle'

De actrice had blijkbaar niet de beste band met regisseur David O. Russell.

In 2013 wist Amy Adams hoge ogen te gooien in de sterk onthaalde American Hustle. Toch was het voor de actrice lang niet altijd even gezellig, aangezien ze het niet zo heel goed kon vinden met regisseur David O. Russell.

De filmmaker staat erom bekend af en toe ruzie te krijgen met zijn acteurs en het was niet anders met Adams. Tijdens een recent interview laat de actrice weten dat het geen pretje voor haar was op de set van American Hustle en dat ze vaker moest huilen.

Reactie
Zo zegt Adams: "David liet me vaker huilen. Ik was er echt kapot van. Ik bedoel, niet elke dag, maar wel heel vaak". Haar tegenspeelster en collega Jennifer Lawrence kon hier beter tegen, maar hier kijkt Adams niet echt van op.

Lawrence heeft namelijk al in drie films van O. Russell gespeeld. Zo vervolgt Adams: "Jennifer kan er gewoon tegen. Zij is veel harder dan ik. Ik denk ik in dat opzicht een stuk gevoeliger ben. Ik kan niet goed tegen vervelende dingen en ik vind het ook lastig om andere mensen slecht behandeld te zien worden. Daar heb ik echt problemen mee".

Levensles
Wel heeft Adams er wat van opgestoken, aangezien ze erachter is gekomen dat acteren dan ook niet alles was en ze andere dingen veel belangrijker vindt: "Een goed leven is waar het echt om gaat".

"Ik heb al de nodige ervaring opgedaan en ik weet nu heel goed hoe ik mijn werk gescheiden moet houden van mijn privéleven. Dat is heel belangrijk, want ik wil mijn stress niet mee naar huis nemen voor mijn dochter".

NieuwsFilm

meest populair