Chris Evans en Ana De Armas wederom samen in 'Ghosted'

De derde samenwerking, maar wel anders dan de vorige films

Chris Evans en Ana De Armas deelden al vaker het scherm en dit is ze zo te zien goed bevallen. De twee acteurs slaan namelijk opnieuw de handen in elkaar voor Ghosted, al zal deze film er iets anders uit komen te zien dan hun andere projecten.

De eerste keer dat Evans en De Armas samen te zien waren was in de sterk onthaalde Knives Out. Recentelijk verscheen ook de peperdure The Gray Man op Netflix, waarin ze wederom allebei te zien zijn. Toch stonden ze altijd tegenover elkaar en waren ze vijanden, maar in Ghosted spelen ze een koppel.

Verhaal
De rol van De Armas had oorspronkelijk moeten gaan naar een andere beroemde actrice, namelijk Scarlett Johansson, maar zij moest hier toch vanaf zien vanwege haar drukke agenda. Toch zal het interessant zijn om Evans wederom samen te zien met De Armas, al zullen ze deze keer dus een koppel spelen.

Ook zullen ze eens wat meer schermtijd met elkaar delen, iets wat zo goed als niet voorkwam in Knives Out als zowel in The Gray Man. Het is nog niet geheel duidelijk waar het verhaal precies over gaat, al weten we wel dat Dexter Fletcher de regie voor zijn rekening zal nemen. Hij wist al eerder hoge ogen te gooien met films als Eddie The Eagle en Rocketman.

Druk
Dit is niet het enige grote project dat de filmmaker voor zijn rekening zal nemen. Hij maakt namelijk ook het nieuwe Sherlock Holmes deel, waar fans al jarenlang naar uitkijken. Toch lijkt hij eerder aan de slag te gaan met Ghosted, die op Apple TV+ te zien zal zijn.

NieuwsFilm

meest populair