Deze hilarische komedie is Netflix helemaal aan het veroveren

Deze hilarische komedie is Netflix helemaal aan het veroveren

Lachen, gieren, brullen op streaming.

Er staat weer een nieuwe titel in de Netflix Top-10 van best bekeken films. Dit keer geen Hollywoodproductie, maar gewoon een 'blockbuster' uit eigen land: Luizenmoeder - De film.

De serie De Luizenmoeder werd in 2017 een enorm succes. Na twee seizoenen stopte de serie echter in het kader van 'je moet stoppen op je hoogtepunt'. In meerdere landen verschenen remakes.

Vorig jaar verscheen er dus een film, die fans van de avonturen van juf Ank en de andere personages natuurlijk niet mogen missen.

Sinds vorige week staat deze op Netflix. Inmiddels staat Luizenmoeder - De film op plaats 3 in de Top-10 van de best bekeken films op het platform.

Luizenmoeder - De film (2021)
Bekijk de afbeeldingRegie: Ilse Warringa en Jan Albert de Weerd | Cast: Ilse Warringa, Rian Gerritsen, Leny Breederveld, e.a.
Na het wegvallen van directeur Anton, proberen juf Ank en de andere leraren van de Klimop er alles aan om de school overeind te houden. Geen gemakkelijke taak als je met veeleisende ouders en losgeslagen leerlingen te maken hebt. Een nieuwe interim-directeur komt met verregaande plannen voor digitalisering van het onderwijs. En dan breekt er ook nog eens een opstand uit onder de leerlingen.



Benieuwd naar deze film? Je kunt hem eventueel hier direct bekijken.

NieuwsFilm

meest populair