Michelle Rodriguez over de plotselinge regisseurwissel voor 'Fast X'

Michelle Rodriguez over de plotselinge regisseurwissel voor 'Fast X'

De actrice vindt zelf dat het geweldig uitpakt!

Behoorlijk wat Fast & Furious-fans keken verbaasd op toen regisseur Justin Lin vertrok net toen ze met de opnames voor Fast X begonnen. Hij werd vervangen door de Franse filmmaker Louis Leterrier en volgens Michelle Rodriguez pakt dit geweldig uit.

Rodriguez speelt al een lange tijd een grote rol in het Fast & Furious-universum, namelijk Letty Ortiz, Doms vriendin. Zij is in ieder geval behoorlijk blij met Leterrier en het werk dat hij verricht.

Reactie
Zo zegt de actrice: "In het begin wist ik echt niet hoe we verder konden gaan zonder regisseur, maar toen kwam Louis. Hij heeft een enorme dosis liefdevolle energie. Het was ook lang geleden dat we iemand aan het roer hadden staan met de enthousiasme van een echte fan. Hij neemt ons mee naar plekken waar we nog niet zijn geweest en dat is echt fantastisch!"

Rodriguez ziet de regisseurswissel dan ook als iets positiefs: "We maken deze films al 20 jaar. Op een gegeven moment wordt het allemaal wat 'gewoontjes' en vergeet je soms zelfs waarom je het ook alweer doet. Dat is niet het geval met Louis. Nu dat hij van de partij is maken we opnieuw iets magisch en het voelt ook zo. We hebben echt heel veel geluk gehad dat hij mee wilde doen".

Nog even wachten
Fast X, waarvoor zo goed als alle bekende gezichten weer terugkeren maar waarin eveneens andere grote namen in zullen opduiken als Jason Momoa en Brie Larson, zal mei 2023 in de bioscopen te zien zijn.

NieuwsFilm

meest populair