Gigantische Cyborg Spider-Woman in 'Spider-Man: Across the Spider-Verse'

Gigantische Cyborg Spider-Woman in 'Spider-Man: Across the Spider-Verse'

Nieuw speelgoed laat een behoorlijk indrukwekkend nieuw personage zien.

De 2018 animatiefilm Spider-Man: Into the Spider-Verse werd ijzersterk onthaald. Sony wist hoge ogen te gooien met de prachtige film, waarin meerdere Spider-Man in opduiken. In het vervolg zal dit niet anders zijn. Nu weten we meer over een nieuwe Spider-(Wo)Man.

Het tweede deel, dat wederom wordt geschreven door het bekende duo Phil Lord en Chris Miller, zal volgende zomer in de bioscopen te zien zijn. We weten al dat Miles Morales terugkeert, maar ook zullen Spider-Gwen, Peter B. Parker en Miguel O'Hara/Spider-Man 2099 in het vervolg opduiken.

Nog een
Hoewel het enkel en alleen om 'stemmen' gaan, doen toch heel wat grote acteurs mee, zoals o.a Hailee Steinfeld, Jake Johnson, Oscar Isaac en Jason Schwartzman als de grote schurk, The Spot. Hoewel nog niet zo heel veel bekend is over het verhaal, heeft Sony wel al laten weten dat er enorm veel personages in de sequel opduiken en dat de film zich afspeelt in maar liefst 6 verschillende universums.

Miles Morales zal dan ook weer heel wat verschillende helden en schurken tegen het lijf lopen, waaronder ook Cyborg Spider-Woman. Het nieuwe personage zal een enorm pak dragen dat enigszins doet denken aan War Machine, aangezien ze een gigantisch kanon als arm heeft.

Speelgoed
Het komt wel vaker voor dat speelgoed eerder uitkomt dan de film en dat is nu weer het geval. Zo weten we nu dus al dat deze behoorlijk indrukwekkende Spider-Woman ook in de film zit. Kiekjes van het speelgoed zijn hieronder te zien.



NieuwsFilm

meest populair