Zeer goed nieuws over keiharde actiefilm 'Nobody 2'

Zeer goed nieuws over keiharde actiefilm 'Nobody 2'

Regisseur David Leitch geeft aan dat ze er al aan werken!

Regisseur David Leitch heeft al behoorlijk wat keiharde actiefilms gemaakt. Denk bijvoorbeeld maar aan John Wick, Atomic Blonde en de recente Bullet Train. Nu laat de filmmaker zich weer uit over het Nobody-vervolg.

Het origineel werd sterk onthaald, waardoor een tweede deel niet uitblijft. Nu deelt Leitch weer wat nieuws over de sequel, die blijkbaar snel te zien zal zijn.

Reactie
Zo zegt de regisseur: "Iedereen is er echt enthousiast over. Alle betrokkenen, de cast, crew en studio, willen er mee aan de slag gaan. Op dit moment werken we aan een scenario, dus ja, het vervolg komt er!"

"We moeten er alleen de tijd voor vinden. Ik kan in ieder geval niet wachten om Bob Odenkirk terug te zien keren om te kijken wat hij nu weer met zijn personage gaat doen!"

Ontvangst
Nobody kwam niet op het makkelijkste moment uit. De blockbuster verscheen in 2021, in de nasleep van de pandemie, maar de actiefilm werd beter onthaald dan verwacht, zowel bij de pers als bij het publiek. De nodige filmfanaten kijken dan uit met smart uit naar het vervolg.

NieuwsFilm

meest populair