'Thor: Love and Thunder' Concept Art toont nog engere versie van Gorr the God Butcher

Meer vroege concept art van Christian Bale's Gorr the God Butcher is online gekomen, en toont een heel andere, krijger-achtige versie van het personage.

Zoe van Leeuwen 2 augustus 2022 12:50 in Algemeen
In een recente post op Instagram, deelde kunstenaar Aleski Briclot een vroege blik op het personage van Gorr. Volgens Briclot, werd de kunst gemaakt kort nadat Bale werd gecast in de rol.
Concept art Gorr
De concept art was bedoeld om een mix van de stripversie van Gorr te laten zien met Bale's gelijkenis die intact blijft in het gezicht. Het resultaat is een Gorr die er wat dreigender uitziet dan in de film, compleet met krijger harnas, grote aderen langs zijn arm, en grote tentakel achtige vormen die achter zijn hoofd stromen.Eindresultaat
Natuurlijk zag het eindresultaat er heel anders uit, omdat regisseur Taika Waititi ervoor koos om geen prothetische make-up of andere looks voor acteur Christian Bale te gebruiken. Wel is de look voor Gorr in de film een stuk anders dan in de comics omdat hij anders te veel op Lord Voldemort uit de Harry Potter reeks ging lijken.
Cast
Thor: Love and Thunder heeft MCU alums Chris Hemsworth als de God van de Donder, Tessa Thompson als Valkyrie, en Natalie Portman als Jane Foster, die nu de mantel van de Mighty Thor op zich neemt en de iconische Mjolnir zal hanteren. Oscarwinnaar Christian Bale maakt ook zijn terugkeer in het superheldengenre, want hij tekent voor de schurkenrol van Gorr the God Butcher.

NieuwsFilm