'Doctor Strange 2' ster over de toekomst van America Chavez

'Doctor Strange 2' ster over de toekomst van America Chavez

America Chavez, een meisje dat tussen universums kan springen kan wel eens belangrijk gaan zijn in de toekomst van de MCU.

In een recent interview sprak Doctor Strange in the Multiverse of Madness-ster Xochitl Gomez over haar ervaringen op de set van de Marvel-blockbuster en de toekomst van haar universum springende personage.


Bekijk de afbeelding

Interview
Tijdens het interview met Collider besprak Gomez wat de volgende stap is voor America, en de grootste zwakte van de jonge superheldin. Gomez onthulde ook hoe ze haar eigen personage ziet en welke rol de universum-hopper kan spelen in de komende delen van het Marvel Cinematic Universe.

"Nou, ik bedoel, op dit moment, weet je... ze komt over haar vertrouwensproblemen heen, natuurlijk. En ik heb het gevoel dat ze gewoon een plek nodig heeft om haar thuis te noemen en ze heeft wat discipline en structuur nodig in haar leven. En ik denk dat Wong dat doet. Maar ik denk dat ze zeker nog moet leren om met anderen samen te werken." Verteld Gomez.


Bekijk de afbeelding

"Ze heeft duidelijk alleen gewerkt, en ze is ook voorbestemd om een leider te zijn. Dus om een leider te zijn, moet je ook leren om met anderen samen te werken en elkaar te helpen. En ik denk dat ze de kwaliteiten heeft om een geweldige leider te zijn, maar ik denk dat er nog een paar andere dingen zijn die ze eerst moet leren."


Bekijk de afbeelding

Toekomst in de MCU
Marvel is nog steeds zwijgzaam over wanneer we America Chavez weer zullen zien, maar Doctor Strange in the Multiverse of Madness scenarist Michael Waldron teased dat haar verhaal is opgezet.

Gezien de recente neiging van de studio om origin stories te vertellen in Disney+ series, is er een kans dat we America haar pad zien uitvogelen in een arc van zes afleveringen in het comfort van ons eigen huis.

NieuwsFilm

meest populair