'Godzilla vs Kong 2' werktitel onthuld nu filmen is begonnen

'Godzilla vs Kong 2' werktitel onthuld nu filmen is begonnen

Godzilla vs Kong 2 is begonnen met filmen in Australië, en de werktitel suggereert een duik in het verleden van de Monsterverse.

Legendary Pictures' Monsterverse kreeg een enorme boost in 2020 toen Godzilla vs Kong één van de eerste hitfilms werd van de Covid pandemie. Nu zijn de opnames van het vervolg begonnen in Australië onder de werktitel "Origins".


Bekijk de afbeelding

Hoewel de film pas in 2024 in première gaat, vergt de terugkeer van de twee reusachtige monsters, en wat ze deze keer nog meer met zich meebrengen, een flinke hoeveelheid postproductiewerk.

Godzilla vs Kong leverde zo'n beetje wat iedereen wilde zien; twee enorme monsters die met elkaar op de vuist gaan voordat ze de handen ineenslaan om de echte slechterik te verslaan.


Bekijk de afbeelding

Spin-off
Terwijl de vorige delen in de Monsterverse een beetje te lijden omdat er volgens de fans te veel werd gefocust op de mensen in de film, verspilde Godzilla vs Kong niet veel tijd om de twee reuzen samen te brengen en wakkerde de interesse genoeg aan dat er naast een vervolg ook een spin-off serie op Apple TV+ zal komen.



Hoewel er nog weinig bekend is over beide projecten, Leek een sociale media post de werktitel van "Origins" te bevestigen op een klapbord met de naam van regisseur Adam Wingard.

NieuwsFilm

meest populair