'Zombieland 3' krijgt een andere ster enthousiast om terug te keren voor de sequel

'Zombieland 3' krijgt een andere ster enthousiast om terug te keren voor de sequel

Zoey Deutch zou graag weer als Madison verschijnen in een mogelijke Zombieland driequel van regisseur Ruben Fleischer.

Zoey Deutch, die Madison speelde in Zombieland: Double Tap, geeft commentaar op de vraag of ze zou terugkeren voor een mogelijke Zombieland 3.

In Zombieland 2 speelde Deutch het stereotype dom blondje die de zombie-uitbraak overleefde door zich het grootste deel van de tijd te verstoppen in de vriezer van een winkel. Double Tap eindigde met onze groep helden die de zonsondergang tegemoet reden, de toekomst open latend voor nog een komisch, bloederig, en soms dramatisch avontuur.


Bekijk de afbeelding

Terugkeer Madison
In een recent interview, besprak Deutch de mogelijkheid van Zombieland 3. Hoewel er op dit moment geen plannen zijn voor een derde film zou ze graag weer met Fleischer samenwerken.


Bekijk de afbeelding

"Ik zou graag de 'Von Deutch'-kledij weer aantrekken, bij gebrek aan een betere woordspeling. Die ervaring was zo leuk, en ik heb Ruben gesmeekt om me weer in een film van hem te stoppen. Maar ja, ik zou Madison graag nog eens spelen."



Zombieland 3?
Hoewel Sony geen driekwartaal heeft gepland, is er niets dat Zombieland 3 uitsluit. Zombieland kreeg lovende kritieken van de critici en bracht wereldwijd meer dan 100 miljoen dollar op, waarmee het Dawn of the Dead voorbijstreefde als de best verdienende zombiefilm. Genoeg potentie voor een deel 3 dus.

NieuwsFilm

meest populair