Disney strikt opnieuw twee grote namen voor nieuwe 'Haunted Mansion'-film

Disney strikt opnieuw twee grote namen voor nieuwe 'Haunted Mansion'-film

Jamie Lee Curtis en Jared Leto komen het team versterken.

Disney heeft twee grote namen weten te strikken voor hun nieuwe film, Haunted Mansion. Het Huis van de Muis gaat opnieuw een film maken over een van hun populaire pretparkattracties.

Bijna twintig jaar geleden kwam al een Haunted Mansion-film uit met Eddie Murphy, terwijl Disney+ vorig jaar nog met The Muppets: Haunted Mansion kwam. Nu komt er dus een nieuwe Haunted Mansion-film aan en de cast is in ieder geval al zeer indrukwekkend.

Grote namen
Zo tekenden al eerder Rosario Dawson, Chase Dillon, Tiffany Haddish, LaKeith Stanfield, Danny DeVito én Owen Wilson voor de film. Nu hebben weer twee bekendheden rollen weten te strikken, namelijk Jamie Lee Curtis (Halloween) en Jared Leto (Dallas Buyers Club).

Het is wel nog niet duidelijk of ze veel te doen krijgen of dat het enkel en alleen gaat om een klein aandeel in de film, aangezien de belangrijkste rollen al ingevuld worden door andere talenten.

Verhaal
De film van regisseur Justin Simien (o.a. bekend van Dear White People) gaat over een alleenstaande moeder Rebecca (Dawson) en haar zoon (Dillion) die verhuizen naar New Orleans. Het is echter niet de nieuwe start waarop ze hoopten, aangezien het spookt in hun nieuwe huis.

Om van de geesten af te komen schakelt Rebecca de hulp in van drie experts: een ietwat vreemde priester (Wilson), een wetenschapper/ghostbuster (Stanfield) en een paranormaal begaafde (Haddish). Naar alle waarschijnlijkheid zal de nieuwe Haunted Mansion volgend jaar maart te zien zijn.

NieuwsFilm

meest populair