Gefacelifte Jane Fonda waarschuwt jongeren: "Stop met cosmetische ingrepen!"

Gefacelifte Jane Fonda waarschuwt jongeren: "Stop met cosmetische ingrepen!"

De iconische actrice heeft er spijt van en wil jonge

De legendarische actrice Jane Fonda is inmiddels alweer 84 jaar oud, maar ziet er nog heel wat jonger uit. Heel erg gek is dit niet, want ze heeft meerdere cosmetische ingrepen gehad. Hier heeft ze wel spijt van. Sterker nog, de Amerikaanse actrice wil jongere mensen tegenhouden eveneens voor facelifts te gaan.

Tijdens een recent interview laat Fonda zich erover uit en hoe ze het spijtig vindt dat zij zelf ook het verkeerde voorbeeld geeft: "Ik zou graag willen zien dat jongere mensen niet langer bang zijn om gezond oud te worden. Leeftijd maakt niks uit, het gaat niet om een nummer maar om je gezondheid".

Verschil
Zo vervolgt de tweevoudige Oscarwinnares: "Mijn vader stierf toen hij zes jaar jonger was dan ik vandaag de dag. Hij zag er echter behoorlijk oud uit op het einde van zijn leven, maar dat was omdat hij ziek was. Hij had een hartziekte. Ik ben niet ziek en mag dan wel al bijna 85 jaar oud zijn, ik zie er niet zo oud uit".

"Het is tijd dat we ons inzetten voor jonge mensen en ervoor zorgen dat zij niet langer bang zijn om 'normaal' oud te worden. We moeten mensen duidelijk maken dat je leeftijd niet bepaalt of je geen plezier meer kan hebben, een vriend of vriendin of nieuwe maten. Alles is nog mogelijk, ook al wordt je ouder".

Hoop
Fonda denkt dat haar show, Grace and Frankie, oudere vrouwen wel kan helpen: "'Grace and Frankie' geeft vrouwen hoop. Ik schaam me ook niet voor mijn leeftijd. Ik zeg het altijd, want dan realiseren mensen zich dat we het er gewoon over kunnen hebben".

"Ik weet dat sommige mensen niet veel waarde aan mijn woorden zullen hechten. Want ja, een stemmetje in mij zegt me ook: "Je hebt makkelijk praten. Je hebt geld. Je hebt een eigen gymleraar. Je hebt zelf ook facelifts gehad. Je kan alle dure dingen kopen die je helpen er jong uit te zien". Dat klopt allemaal. Als je goede genen en veel geld hebt, helpt dat zeker, maar toch hoop ik dat iedereen zo goed mogelijk zoor zichzelf zorgt".

NieuwsFilm

meest populair