George MacKay (1917) in verontrustende trailer van Netflix-film 'I Came By'

De grote schurk van de film wordt gespeeld door Hugh Bonneville.

De 30-jarige George MacKay wist al eerder hoge ogen te gooien in Captain Fantastic en 1917, waardoor Netflix het ook wel zag zitten om de acteur een hoofdrol aan te bieden in een van hun films, genaamd I Came By. Hier is nu de eerste trailer van verschenen.

In de film, geregisseerd door Babak Anvari, volgens we een jonge graffitikunstenaar en activist Toby (MacKay). Hij neemt de huizen van de elite 'onder handen', maar dit loopt toch iets anders dan verwacht...

Gevaar
Op een gegeven moment komt Toby achter een verontrustend geheim van een gerenommeerde rechter van het Hooggerechthof, genaamd Hector Blake (gespeeld door Hugh Bonneville).

Hierdoor worden Toby en zijn geliefden (voornamelijk zijn moeder, gespeeld door Kelly MacDonald) meegesleurd in een gevaarlijk kat-en-muisspel. Hieronder is de eerste trailer te zien!



Anvari wist al eerder hoge ogen te gooien met zijn regiedebuut in 2016, namelijk met de horrorfilm Under The Shadow. Hier won de regisseur zelfs een BAFTA voor. Zijn I Came By film zal normaalgesproken eind deze maand op de streaminggigant te zien zijn!

NieuwsFilm

meest populair