Everything Everywhere All at Once regisseurs sluiten een toch wel hele exclusieve deal

The Daniels' doorbraak hit overschreed onlangs de 100 miljoen dollar aan de wereldwijde box office. Nu sluiten ze een deal met Universal.

Zoe van Leeuwen 4 augustus 2022 16:38 in Algemeen
Een van de doorbraakfilms van 2022 is A24's Everything Everywhere All At Once. Het regisseurs duo, bekend als The Daniels, maakte naam met het regisseren van muziekvideo's voor artiesten als Foster the People, voordat ze de sprong naar speelfilms maakten.
Everything Everywhere heeft wereldwijd meer dan 100 miljoen dollar opgebracht, het meeste van alle films in de geschiedenis van A24. Het oogverblindende succes van Everything Everywhere wordt opgemerkt door grote studio's, waardoor The Daniels een exclusieve deal hebben gesloten met een van de grootste namen in Hollywood.Deal met Universal
Meerdere bronnen melden dat Universal The Daniels heeft vastgelegd in een vijfjarig partnerschap om door te gaan met het maken van hun unieke merk films. Via The Hollywood Reporter legt Universal-voorzitter Donna Langley uit waarom de studio er zo op gebrand was om The Daniels voor de lange termijn in de armen te sluiten
"The Daniels zijn makers die hun vak hebben ontwikkeld met een duidelijke visie en een unieke stem die onmiskenbaar is in het spectrum van content die om de aandacht van de kijker vecht. Hun films zijn opmerkelijk theatraal en met slechts twee originele projecten onder hun riem, hebben ze slechts de oppervlakte bekrast van waar ze als filmmakers toe in staat zijn. We zijn dankbaar dat ze ervoor gekozen hebben om met ons op reis te gaan."
Het is onbekend wat de volgende theaterproductie zal zijn voor The Daniels, maar het zal worden uitgebracht onder de vlag van Universal wanneer het klaar is om in de bioscoop te gaan draaien.

NieuwsFilm