Bezorgde vader catfisht bloedeigen zoon in trailer komediefilm 'I Love My Dad'

Bezorgde vader catfisht bloedeigen zoon in trailer komediefilm 'I Love My Dad'

Gebaseerd op een waargebeurd verhaal castfisht een vader zijn eigen zoon, wat zal leiden tot een onfortuinlijke liefdesverhouding.

Dat catfishing onder jongeren een probleem was, wisten we al. Maar dat nu niet alleen jongeren, maar ook ouders zich eraan schuldig maken, wordt pijnlijk duidelijk in de trailer van I Love My Dad. Bekijk hieronder de trailer van de komische film over een volstrekt onbedoelde incestieuze relatie binnen het gezin!

In I Love My Dad volgt de kijker het verhaal van Chuck en zijn zoon Franklin. Wanneer Chuck erachter komt dat zijn zoon hem op alle social media heeft geblokkeerd, neemt hij zijn toevlucht tot catfishing om hem te leren kennen. Zich voordoend als Becca, een jonge serveerster die werkt in een restaurant dat Chuck vaak bezoekt, probeert hij weer in contact te komen met zijn zoon.

Franklin kan het goed vinden met 'Becca' en besluit met haar af te spreken. Vervolgens moet Chuck rijdt Franklin naar Maine rijden om zijn nieuwe vlam te ontmoeten, die stiekem al achter het stuur blijkt te zitten.

Wie spelen er allemaal in de film?
Patton Oswalt zal de hoofdrol vervullen van vader Chuck, die tegenover James Morosini zal spelen als Franklin. Het verhaal is geschreven en geregisseerd door Morosini, waarbij het verhaal is gebaseerd op zijn daadwerkelijk ervaring met catfishing door zijn bloedeigen vader.

De film ontving al veel lovende kritieken op meerdere festivals, waardoor de distributierechten al snel werden opgekocht door Magnolia Pictures.

Vanaf 5 augustus zal de film draaien in Amerikaanse bioscopen, en zal die op 13 augustus uitkomen op VOD. Bekijk hieronder de trailer.



NieuwsFilm

meest populair