Zo griezelig rijk is de flexibele Tom Holland (26) uit 'Spider-Man No Way Home'

De Britse acteur werkt en leert al jaren voor zijn inkomen

Vera 4 augustus 2022 17:30 in Celebrity
De Britse Tom Holland is met zijn keus aan filmrollen een bekende binnen Hollywood en ver daar buiten. Al in 2017 kreeg hij een belangrijke prijs voor zijn rol in Billy Elliot the musical in London's West End. Voor deze musical trainde hij overigens al vanaf 2006.

De 26-jarige acteur heeft al meerdere keren Spider-Man gespeeld. Vorig jaar was Spider-Man: No Way Home een groot succes. Waar zijn eerste optreden in Spiderman in Captain America: Civil War beloond werd met USD 250.000, kan hij nou USD 5 miljoen per rol vragen. Voor Spiderman: Homecoming ontving Tom Holland USD 500.000 en een bonus van USD 1,5 miljoen. Voor Avengers ontving hij USD 3 miljoen.

Netto waarde
De netto waarde van Tom Holland wordt op het moment geschat op USD 25 miljoen. Zijn waarde zal gezien zijn leeftijd en populariteit voorlopig stijgen.

Heel vreemd is zijn groei niet: Tom Holland speelt in verschillende films, van welk de Marvel-films hem de meeste bekendheid opleveren. Als de flexibele Spider-Man is hij verfrissend als superheld - mede door zijn toffe vriendengroep, denk aan Zendaya als MJ.

Privé
Tom heeft het niet van een vreemde. De vader van Tom Holland is een bekende Britse komiek en schrijver. Zijn moeder is een fotograaf. Samen vormen zij een gezin met vier zonen, van wie Tom de oudste is. Door deze creatieve genen ging Tom al snel naar een hiphop-dansschool en studeerde drama na zijn middelbare school.

Tom heeft jaren moeten leren en werken om er te zijn waar hij nu is. Door al meteen zes Marvel-films te accepteren bij zijn start, is hij intussen griezelig rijk. Ook ontmoette hij bij de opnames het meisje van zijn dromen. Zendaya en Tom zijn al jaren gelukkig met elkaar.

Het artikel van Celebrity Networth gaat hier uitgebreider op in.

NieuwsFilm