De dood van dit Marvel-personage was veel gruwelijker dan je dacht

Doctor Strange in the Multiverse of Madness doodde Professor X.

Jim Pedd 5 augustus 2022 22:30 in Algemeen
De krachten van Scarlet Witch zijn vrij duidelijk te zien in Marvel-film Doctor Strange in the Multiverse of Madness. Wanda Maximoff doodde op een zeker moment de Professor-X van Earth-838. Maar op een vrij brute manier.

Goed, Scarlet Witch ging natuurlijk helemaal los op de Illuminati in Doctor Strange in the Multiverse of Madness. Zo liet ze Reed Richards verscheuren en zijn hoofd ontploffen, verwijderde ze de mond van Black Bolt waardoor diens hoofd ontplofte, hakte ze Captain Carter met haar eigen schild doormidden en gooide ze een gigantisch standbeeld bovenop Captain Marvel.

De dood van Professor X
Op het moment dat Professor X tegenover Scarlet Witch staat, lijkt het misschien wel even een gelijke strijd. Professor X vindt namelijk de oorspronkelijke Wanda in het hoofd van de Scarlet Witch.

Maar zijn pogingen om haar tegen te houden blijken voor niets, want Scarlet Witch valt hem van achteren aan. Waar je denkt dat ze zijn nek simpelweg breekt, blijkt er iets veel ergers aan de hand.

Op deze slow-motion video op Reddit zie je dat Scarlet Witch Professor X bij zijn voorhoofd en zijn mond vastgrijpt en daarna verdraait. Zijn hele hoofd wordt daardoor doormidden gescheurd, waarmee zijn dood nog veel gewelddadiger is dan je gedacht zal hebben bij het zien van de film.

Het laat ook meteen zien hoe gruwelijk de Scarlet Witch is, aangezien Professor X alleen probeerde Wanda te helpen.

NieuwsFilm