'Intouchables'-ster wordt een Killer in remake John Woo-klassieker

Woo's originele misdaadfilm uit 1989 had Chow Yun-fat in de hoofdrol.

Jan-Peter Rook 5 augustus 2022 09:25 in Algemeen
Omar Sy, bekend van de immens populaire Netflix-serie Lupin en het tranentrekkende drama Intouchables uit 2011, heeft een mooie nieuwe hoofdrol te pakken. Hij zal te zien zijn in The Killer, een Engelstalige nieuwe versie van John Woo's gelijknamige film uit 1989.

De remake wordt opnieuw geregisseerd door Woo. Het scenario, waar op dit moment nog niets specifieks over gezegd kan worden, wordt op dit moment geschreven door Matthew Stuecken, Josh Campbell, Eran Creevy en Brian Helgeland.

Het origineel
In de originele misdaadfilm The Killer staan zaken als loyaliteit, eer en wraak centraal. Temidden van een overdosis christelijke symboliek erkennen huurmoordenaar Ah Jong (Chow Yun Fat) en politieagent Li (Danny Lee) elkaar als wapenbroeders en binden ze gezamenlijk de strijd aan met de triades.

Sy heeft het er maar druk mee. De Franse acteur met de grote lach is op dit moment in de bioscoop te bewonderen in de avontuurlijke dino-sequel Jurassic World Dominion. Een ander project dat eraan komt, is de actiefilm Shadow Force van regisseur Joe Carnahan.

Woo is momenteel bezig met het afronden van zijn nieuwste project, een actiefilm genaamd Silent Night met o.a. Joel Kinnaman en Kid Cudi.

NieuwsFilm