Eerste trailer van veelbelovende 'The Banshees of Inisherin'

Een 'In Bruges'-reunie met regisseur Martin McDonagh en acteurs Colin Farrell en Brendan Gleeson!

Wouter Drummen 5 augustus 2022 11:58 in Video
Regisseur Martin McDonagh wist al vaker hoge ogen te gooien met zijn films. Zo was bijvoorbeeld Three Billboards Outside Ebbing, Missouri een groot succes, maar ook zijn nieuwe film, The Banshees of Inisherin, klinkt veelbelovend. Hier zijn nu de eerste beelden van verschenen!

In september, tijdens het filmfestival van Venetië, gaat de nieuwe film van McDonagh in première. Voor deze film sloeg de filmmaker opnieuw de handen in elkaar met de twee gevierde acteurs uit zijn geslaagde regiedebuut In Bruges, Colin Farrell en Brendan Gleeson. Bekijk hieronder de eerste beelden!Verhaal
The Banshees of Inisherin speelt zich af in het Ierland van de jaren twintig. Padraic (Farrell) en Colm (Gleeson) waren beste vrienden, maar op een dag zegt laatstgenoemde bruusk dat hij niks meer met de ander te maken wil hebben. Hier heeft Padraic veel moeite mee.

Buiten Farrell en Gleeson zijn andere belangrijke rollen weggelegd voor o.a. Barry Keoghan, Kerry Condon en David Pearse. De film zal normaal gesproken in oktober te zien zijn.

NieuwsFilm