'Morbius'-ster Matt Smith over de verknalde Marvel-film

De zwakste superheldenfilm in 2022 tot op heden.

Bram de Groot 5 augustus 2022 16:08 in Algemeen
Het jaar 2022 kent al een aantal superheldenfilms en de minste is volgens velen Morbius, de derde film in Sony's Spider-Man Universe. Na veel uitstel door de coronamaatregelen en het succes van Spider-Man: No Way Home verscheen de Marvel-film in april dit jaar.

"Ja, de film is compleet verknald," zei Matt Smith tegenover Rolling Stone over de kritische reacties op en commerciële resultaat van de film. "Maar je moet het er gewoon mee doen."

De film van regisseur Daniel Espinosa staat op slechts 16 procent op de Tomatometer van Rotten Tomatoes en wist wereldwijd 163,9 miljoen dollar op te halen bij een budget van 75 miljoen dollar.

Morbius: het is wat het is...
De acteur is redelijk down-to-earth. "En wat kan je er verder nog aan doen? Het is een film, uiteindelijk redden we geen levens. Om wat voor reden dan ook, het is niet helemaal gelukt," aldus Smith. "Het is wat het is."

De hoofdrol werd ingevuld door Jared Leto, bekend uit films als Dallas Buyers Club, Blade Runner 2049 en House of Gucci. Het is niet uitgesloten dat we hem in de toekomst gewoon terugzien als de Marvel-vampier Morbius.NieuwsFilm