Daniel Craig baalde van eerste 'James Bond'-optreden

Hij hoopt dat iemand zijn auditiemateriaal vernietigd heeft.

Brendan Mc Dade 5 augustus 2022 16:32 in Algemeen
Voor meer dan vijftien jaar heeft Daniel Craig de rol van James Bond gespeeld. Met films als Casino Royale, Skyfall en No Time to Die heeft hij zeker zijn eigen draai aan het personage gegeven. De acteur zelf was echter niet tevreden over zijn auditie voor de Bond-franchise.

In een interview met Esquire zegt hij: 'Als Barbara Broccoli (producer) het materiaal niet vernietigd heeft, hoop ik dat ze dat nog zal doen!'

Verschrikkelijk
'Het is vreselijk, ik wil dat niemand het ooit ziet. Mijn ogen gingen helemaal tekeer.' Het is onduidelijk of de screentest daadwerkelijk zo slecht was, of dat hij dit alleen zelf dacht. Tot op vandaag is de desbetreffende eerste auditie nergens online te vinden.

Craig heeft eerder aangegeven dat hij een hekel heeft om zichzelf op het grote scherm te zien. Dit zou een hoop van zijn onzekerheid verklaren. Daarnaast moest hij het voor de rol ook opnemen tegen grote acteurs als Hugh Jackman (Logan) en Clive Owen (King Arthur).

Nieuwe James Bond
De mensen die op een nieuwe James Bond zitten te wachten zullen nog even geduld moeten hebben. De eerste Bond-film zonder Craig in vijftien jaar zal naar verluid pas over twee jaar worden opgenomen.

NieuwsFilm