Marvel-fans zien wel erg bijzonder detail in 'Doctor Strange 2'

Dit multiversum-detail mag er wel zijn.

Jim Pedd 6 augustus 2022 22:30 in Algemeen
Fans ontdekken nog steeds verborgen en opvallende kleine details in Doctor Strange in the Multiverse of Madness. Eentje daarvan heeft fans ook echt veroverd!

Doctor Strange in the Multiverse of Madness speelt zich af in verschillende universa, waaronder Earth-838. We reizen naar al die verschillende aardes in de zoektocht van Scarlet Witch om te proberen haar kinderen terug te krijgen. Hoewel het voor Wanda Maximoff niet goed eindigt, zien we in Doctor Strange in the Multiverse of Madness ook een variant van haar voorbij komen. Met opvallende details!

Doctor Strange in the Multiverse of Madness
Een kijker merkte een wel heel knap detail in Doctor Strange in the Multiverse of Madness op.

De serie WandaVision zet al een en ander op rond de slaapkamer van Billy en Tommy. Maar vergeleken met de laatste keer dat we hen zagen, zien we nu dat hun slaapkamer compleet omgekeerd is.

Het lijkt misschien een klein detail, maar het is wel belangrijk dat het multiversum op die manier weergegeven wordt. In dit andere universum is de boel dus omgekeerd, alles wat links staat, staat nu rechts enzovoorts.

Overigens denkt Marvel Studios naar het schijnt al na over een vervolg op Doctor Strange in the Multiverse of Madness. Deze film zie je nu al op Disney+.

NieuwsFilm