Disney+ voegde behoorlijk wat toffe titels nieuw toe deze week

Check hier het nieuwe aanbod op Disney+.

Jim Pedd 6 augustus 2022 20:30 in Featured
Het was een behoorlijk goede week op Disney+, met meerdere films die nieuw zijn in het aanbod en dan ook nog eens twee titels die je niet wil missen: Prey (de nieuwe, goed ontvangen Predator-film!) en Lightyear, de Toy Story spin-off van Pixar.

"Marvel Studios: Assembled" The Making of Ms. Marvel (2022)
Cast: Kevin Feige, Sana Amanat, Bisha K. Ali, Jenna Berger
Voeg je bij Iman Vellani en de cast en crew op de set van de serie Ms. Marvel en kom alles te weten over de opnames.

Lightyear (2022)
Regie: Angus MacLane | Cast: Chris Evans, Keke Palmer, Peter Sohn, Taika Waititi
Het sci-fi actie-avontuur 'Lightyear' vertelt het achtergrondverhaal van Buzz Lightyear, de ruimteheld die als inspiratie diende voor het bekende speelgoedfiguur uit de Toy Story-reeks. In Lightyear volgen we Buzz tijdens een spannende missie in de ruimte.

Prey (2022)
Regie: Daniel Trachtenberg | Cast: Amber Midthunder, Dane DiLiegro, Stefany Mathias, Stormee Kipp
300 jaar terug leeft Naru, een vrouwelijke krijger en tevens stamleider van haar volk in de jungle. Naru wil graag haar vechtkunsten aan haar volk bewijzen. Die kans krijgt ze wanneer er een vreemde dreiging van buitenaf komt opdagen. Deze

Lego Star Wars Summer Vacation (2022)
Regie: Ken Cunningham | Cast: Yvette Nicole Brown, Anthony Daniels, Jake Green, Kelly Marie Tran
Finn organiseert een verrassingsvakantie voor zijn vrienden: een Galactische sterrencruise op de Halcyon! Maar, zijn plan loopt al snel in het honderd als hij zijn vrienden uit het oog verliest. Hij dwaalt alleen door de Halcyon en komt drie Force-geesten tegen. Obi Wan Kenobi, Anakin Skywalker en Prinses Leia, die ieder een onverwacht verhaal delen over vakanties die mislopen.

Jagten (2012)
Regie: Thomas Vinterberg | Cast: Mads Mikkelsen, Thomas Bo Larsen, Annika Wedderkopp, Lasse Fogelstrøm
Wanneer kleuterleider Lucas door de vijfjarige Klara wordt beschuldigd van misbruik, verandert zijn leven van het ene op het andere moment in een nachtmerrie. Het nieuws verspreidt zich snel en de inwoners van het dorp beginnen zich tegen hem te keren. De eens zo hechte lokale gemeenschap valt uit elkaar, terwijl Lucas tot doelwit is verklaard.

NieuwsFilm