Deze duistere waargebeurde film is Netflix helemaal aan het veroveren

Deze televisiefilm over de ontvoering van drie vrouwen maakt indruk.

Jeffrey Kouters 6 augustus 2022 22:30 in Algemeen
Cleveland Abduction, een film gebaseerd op de waargebeurde ontvoering van drie vrouwen, weet indruk te maken op Netflix. Sinds deze aangrijpende thriller is verschenen op het platform, blijft hij maar klimmen in de Netflix Top-10 van best bekeken films.

De hoofdrol wordt gespeeld door Taryn Manning, die je misschien wel kent van haar rol als Tiffany 'Pennsatucky' Doggett in de Netflix-serie Orange is the New Black.

Voor deze film kroop ze in de huid van Michelle Knight, op wiens memoires deze is gebaseerd. Samen met Katie Sarife en Samantha Droke, die de andere twee slachtoffers - Gina DeJesus en Amanda Berry - spelen, weet ze behoorlijk indruk te maken.

Op het moment van schrijven staat Cleveland Abduction op plek 4 van de Netflix Top-10. Hieronder lees je meer over de film.

Cleveland Abduction (2015)
Regie: Alex Kalymnios | Cast: Taryn Manning, Raymond Cruz, Katie Sarife, e.a.
Onderweg naar de rechtbank om haar uit huis geplaatste zoontje terug te krijgen, wordt Michelle Knight ontvoerd en opgesloten door Ariel Castro. Ze probeert de wil te vinden om de meest afschuwelijke omstandigheden te zien overleden. Later ontvoert Castro nog twee slachtoffers: Gina DeJesus en Amanda Berry. De drie zitten vele jaren opgesloten, maar blijven hoop op redding te houden.Interesse in deze film? Je kunt hem eventueel hier direct bekijken.

NieuwsFilm