Vertrekt de baas van DC Films nu door 'Batgirl'-gedoe?

Vertrekt de baas van DC Films nu door 'Batgirl'-gedoe?

Walter Hamada zou op het punt staan om te vertrekken.

DC Films-chef Walter Hamada schijnt op het punt te staan om de studio te verlaten, na het besluit om de film Batgirl te cancellen.

Volgens de meest recente berichten is Hamada al een tijdje op weg naar de uitgang, en zou hij al gesprekken hebben gevoerd met een advocaat om te kijken wat er zoal mogelijk is. Dat gezegd hebbende, horen we ook dat Hamada tot de release van Black Adam aan zal blijven en dan opstapt.

Batgirl is gecancelled
Een bron van The Hollywood Reporter claimt dat Hamada zoekt naar een mogelijke exit. Hij is nog niet helemaal gecommitteerd aan een plan van actie, "maar neemt even een moment rust", aldus de bron. "Het besluit is nog niet genomen om hier een vijandig iets van te maken."

Hamada werd aangetrokken als hoofd van DC Films om het DC-filmuniversum goed te lanceren. Dat lukte best aardig met een aantal grote filmreleases, rond personages als Wonder Woman, de Suicide Squad, Aquaman en natuurlijk ook The Flash.

Onder David Zaslav, CEO van Warner Bros. Discovery wordt gezocht naar manieren om DC Films groter te maken. "We focussen ons nu op kwaliteit en gaan een film niet uitbrengen voordat die daar klaar voor is. DC is iets dat we beter kunnen maken."

NieuwsFilm

meest populair