Marvel Studios - De Multiverse Saga: Dit is 'The Guardians of the Galaxy Holiday Special'

Marvel Studios - De Multiverse Saga: Dit is 'The Guardians of the Galaxy Holiday Special'

We zetten alles op een rij.

Eind juli hoorden we van Marvel Studios wat de plannen voor de komende jaren zijn: De Multiverse Saga. In deze artikelenreeks zetten we alle komende toevoegingen op een rij, inclusief wanneer je 'm kan verwachten en of dat in de bioscoop of op Disney+ is.

The Guardians of the Galaxy Holiday Special (2022)
Bekijk de afbeeldingRegie: James Gunn | Cast: Bradley Cooper, Chris Pratt, Vin Diesel, Dave Batista
Het verhaal van Guardians of the Galaxy Holiday Special is natuurlijk nog niet bekend. Wel weten we dankzij maker James Gunn al dat deze special "een van de beste MCU-personages ooit" zal introduceren. We vertellen je in dit artikel alles dat we nu al weten.

Guardians of the Galaxy Holiday Special-opnames
De opnames van Guardians of the Galaxy Holiday Special vonden tegelijkertijd plaats met die van de film Guardians of the Galaxy Vol. 3. De acteurs waren daarmee allemaal aanwezig op de set, wat het gemakkelijker maakte om deze special te maken voor op Disney+.

De setting
De film volgt op de gebeurtenissen in Avengers: Endgame en Thor: Love and Thunder. Dat betekent ook meteen dat Thor vermoedelijk niet in de film Guardians of the Galaxy Holiday Special te zien is. Verder is het een prequel, dus een voorloper, op de derde film in de Guardians-trilogie, die in 2023 te zien is in de bioscoop.

Helaas weten we verder eigenlijk nog niets over deze special. Natuurlijk is 'ie special voor de feestdagen gemaakt en dus de nodige kerstelementen krijgt.

De special is vanaf december van 2022 te zien op Disney+.

NieuwsFilm

meest populair