3 dikke aanraders die nu gewoon op Netflix staan

Ontdek de goudmijn die Netflix te bieden heeft.

Jeffrey Kouters 9 augustus 2022 22:30 in Netflix
Netflix heeft honderden films in zijn catalogus staan. Soms zie je dan ook door de bomen het bos niet meer. Wij hebben door de catalogus heen geploeterd en vandaag wederom drie interessante, sterke films - die dus gewoon op Netflix staan - voor je op een rijtje gezet.

Happy Death Day 2U (2019)
Regie: Christopher Landon | Cast: Jessica Rothe, Israel Broussard, Phi Vu, e.a.
Tree wist na vele pogingen haar moordenaar te vinden en haar verjaardag te overleven. Nu komt ze erachter hoe ze in de tijdlus terechtkwam: een mislukt experiment van een groep studenten heeft deze veroorzaakt. Wanneer ze opnieuw in de lus belandt en haar huisgenoot dit keer achternagezeten blijkt te worden door een gemaskerde moordenaar, besluit ze hem te helpen als ervaringsdeskundige.

Dirty Dancing (1987)
Regie: Emile Ardolino | Cast: Patrick Swayze, Jennifer Grey, Wayne Knight, e.a.
De brave, maar verwende Frances Houseman, bijgenaamd Baby, brengt samen met haar familie de zomermaanden door op een vakantiepark. Daar valt ze als een blok voor de oudere, charismatische dansinstructeur Johnny Castle. Samen beleven ze de tijd van hun leven en werken ze toe naar een onvergetelijke einddans.

The Hitman's Bodyguard (2017)
Regie: Patrick Hughes | Cast: Ryan Reynolds, Samuel L. Jackson, Salma Hayek, e.a.
Michael Bryce, een aan lager wal geraakte persoonsbeveiliger, krijgt de kans om zijn reputatie te herstellen met een nieuwe Interpol-missie. Hij moet Darius Kincaid, een onpeilbare huurmoordenaar, zo snel mogelijk afleveren bij het Internationaal Strafhof in Den Haag zodat hij kan getuigen tegen oorlogsmisdadiger Vladislav Dukhovich. Logischerwijs probeert Dukhovich ervoor te zorgen dat Kincaid daar nooit aankomt.Lees ook:NieuwsFilm