De 3 meest bekeken films op Netflix van afgelopen weekend

De 3 meest bekeken films op Netflix van afgelopen weekend

Nederland keek weer massaal naar Netflix dit weekend.

Het weekend is voor veel mensen een ideaal moment om, na een drukke school- of werkweek, lekker ontspannen op de bank een filmpje te kijken, bijvoorbeeld op Netflix. Deze drie films waren dit weekend erg populair op de streamingdienst.

Purple Hearts (2022)
Bekijk de afbeeldingRegie: Elizabeth Allen Rosenbaum | Cast: Sofia Carson, Nicholas Galitzine, Chosen Jacobs, e.a.
Cassie, een beginnende muzikante die bijklust als serveerster, heeft niets met de militairen die haar bar bezoeken. Dat verandert wanneer ze marinier Luke ontmoet. Cassie lijdt aan diabetes en wil met Luke trouwen om haar een betere zorgverzekering te krijgen. Al snel wordt hun relatie echter steeds serieuzer.

The Gray Man (2022)
Bekijk de afbeeldingRegie: Joe en Anthony Russo | Cast: Ryan Gosling, Chris Evans, Ana de Armas, e.a.
Courty Gentry wordt in de gevangenis gerekruteerd door de CIA. Hij blijkt een begaafd sluipschutter en wordt ingezet om aantal dodelijke opdrachten uit te voeren. Hij wordt echter dwarsgezeten door ene Lloyd Hansen, een onberekenbare eenling. Gelukkig is Dani Miranda, eveneens een agente, daar om hem te helpen.

Carter (2022)
Bekijk de afbeeldingRegie: Byeong-gil Jeong | Cast: Joo Won, Kim Bo-Min, Sung Jae-Lee, e.a.
Wanneer er een dodelijk virus uitbreekt, moeten de Noord- en Zuid-Koreaanse overheden gedwongen samenwerken voor een vaccinatie. Spion Carter wordt wakker in een motelkamer met geheugenverlies. Via een apparaatje in zijn oor krijgt hij te horen dat hij een meisje moet opsporen die de sleutel tot de ontwikkeling van een vaccin is. Dat blijkt een levensgevaarlijke missie.



Lees ook:



NieuwsFilm

meest populair