3 kneitergoede films die nu gewoon op Netflix staan

Ontdek de goudmijn die Netflix te bieden heeft.

Jeffrey Kouters 7 augustus 2022 22:30 in Netflix
Netflix heeft honderden films in zijn catalogus staan. Soms zie je dan ook door de bomen het bos niet meer. Wij hebben door de catalogus heen gesnoeid en vandaag wederom drie interessante, sterke films - die dus gewoon op Netflix staan - voor je op een rijtje gezet.

Bumblebee (2018)
Regie: Travis Knight | Cast: Hailee Steinfeld, John Cena, Jorge Lendeborg Jr., e.a.
Bumblebee houdt zich als gele kever schuil voor de Decepticons in een autokerkhof in een kleine Californische badplaats. De avontuurlijke tiener Charlie vindt hem daar en neemt hem mee naar huis om hem op te knappen. Hoewel Charlie in eerste instantie schrikt wanneer ze ontdekt dat de auto eigenlijk een robot is, raken de twee al snel bevriend en nemen ze het samen op tegen de vijand.

The Hand of God (2021)
Regie: Paolo Sorrentino | Cast: Filippo Scotti, Toni Servillo, Teresa Saponangelo, e.a.
De Italiaanse tiener Fabietto groeit op in Napels. Daar heeft hij een prima jeugd, al is niet alles perfect. Op een dag wordt zijn leven op z'n kop gezet. Eerst door de komst van voetballegende Maradona en daarna door een bizar ongeluk waarbij zijn ouders om het leven komen. Fabietto worstelt met de vraag of dit alles toeval is of het werk van een hogere macht.

Paddington (2014)
Regie: Paul King | Cast: Hugh Bonneville, Sally Hawkins, Julie Walters, e.a.
De pratende beer Paddington komt aan in Londen, maar had zich de Britse hoofdstad heel anders voorgesteld. Uiteindelijk vindt hij een onderkomen bij de familie Brown. Daar lijkt hem een prima leventje te wachten. Een griezelige taxidermist, die Paddington in haar collectie wil opnemen, gooit echter roet in het eten.Lees ook:NieuwsFilm