De 3 topfilms die Netflix deze week heeft toegevoegd

Dit zijn de belangrijkste toevoegingen van deze week.

Jeffrey Kouters 5 augustus 2022 22:30 in Netflix
Netflix heeft honderden films in zijn catalogus staan en daar worden iedere week weer nieuwe titels aan toegevoegd. Ook deze week zijn er weer de nodige leuke en interessante films op de streamingdienst verschenen, waarvan we er een drietal graag even uitlichten in dit artikel.

Us (2019)
Regie: Jordan Peele | Cast: Lupita Nyong'o, Winston Duke, Elisabeth Moss, e.a.
Adelaide en haar man nemen hun kinderen mee naar het strandhuis van haar familie voor een gezellige familievakantie. Eenmaal gearriveerd, heeft Adelaide al snel door dat er iets niet klopt. Haar gevoel wordt bevestigd wanneer er 's avonds ineens griezelige dubbelgangers van haar gezin op de oprit staan. Dit blijkt het begin van een gewelddadige confrontatie tussen de onder- en bovenwereld.

Cleveland Abduction (2015)
Regie: Alex Kalymnios | Cast: Taryn Manning, Raymond Cruz, Katie Sarife, e.a.
Onderweg naar de rechtbank om haar uit huis geplaatste zoontje terug te krijgen, wordt Michelle Knight ontvoerd en opgesloten door Ariel Castro. Ze probeert de wil te vinden om de meest afschuwelijke omstandigheden te zien overleden. Later ontvoert Castro nog twee slachtoffers: Gina DeJesus en Amanda Berry. De drie zitten vele jaren opgesloten, maar blijven hoop op redding te houden.

Green Book (2018)
Regie: Peter Farrelly | Cast: Viggo Mortensen, Mahershala Ali, Linda Cardellini, e.a.
De Italiaans-Amerikaanse Tony Lip werkt als uitsmijter bij een nachtclub. Wanneer deze voor een paar maanden de deur sluit, besluit hij aan de slag te gaan als chauffeur en lijfwacht van de beroemde zwarte pianist Don Shirley. De twee zijn elkaars ultieme tegenpolen, maar tijdens hun reis door verschillende blanke staten, bloeit er toch een mooie vriendschap op.Lees ook:NieuwsFilm