3 doodenge horrorfilms op Netflix om direct te kijken

Om een avondje lekker te griezelen.

Jeffrey Kouters 4 augustus 2022 17:19 in Netflix
Op Netflix vind je heel veel films, waardoor je soms door de bomen het bos niet meer ziet. FilmTotaal heeft vandaag drie horrorfilms voor je uitgezocht die je absoluut een keer gezien moet hebben.

The Ritual (2018)
Regie: David Bruckner | Cast: Rafe Spall, Arsher Ali, Robert James-Collier, e.a.
De oud-studievrienden Dom, Phil, Luke en Hutch gaan op een wandeltocht door de Zweedse wildernis. Ze stuiten op een verlaten huisje dat blijkt te zijn gevuld met allerlei vreemde voorwerpen. Daar komen ze erachter dat er een dreigende kracht ronddwaalt in het donkere woud, waardoor ze hun leven niet meer zeker zijn.

Poltergeist (2015)
Regie: Gil Kenan | Cast: Sam Rockwell, Rosemarie DeWitt, Jared Harris, e.a.
Een jong gezin verhuist noodgedwongen naar een buitenwijk. Al blijkt dat het spookt in het nieuwe huis. Wanneer de angstaanjagende verschijningen de jongste dochter van het gezin ontvoeren, moet de familie de handen ineenslaan en meteen alles op alles zetten om haar te redden voordat het te laat is.

Mama (2013)
Regie: Andy Muschietti | Cast: Jessica Chastain, Nikolaj Coster-Waldau, Megan Charpentier, e.a.
Na de moord op hun moeder, belanden twee meisje alleen in een bos. Vijf jaar na hun verdwijning worden ze teruggevonden in een hut. Ze worden opgevangen door hun oom en tante. Al snel wordt duidelijk dat er iets mis is. De meisjes blijken niet alleen te zijn en een kwade kracht mee te hebben genomen.Lees ook:NieuwsFilm