De 10 best bekeken films op Netflix van dit moment

De 10 best bekeken films op Netflix van dit moment

Dit zijn vandaag de populairste films in Nederland.

Netflix geeft iedere dag de best bekeken films en series per land weer in een handig Top 10-overzicht. Dit zijn de 10 films die het vandaag in ons land erg goed doen op de streamingdienst.

#1 Purple Hearts (2022)
Bekijk de afbeeldingRegie: Elizabeth Allen Rosenbaum | Cast: Sofia Carson, Nicholas Galitzine, Chosen Jacobs, e.a.
Cassie, een beginnende muzikante die bijklust als serveerster, heeft niets met de militairen die haar bar bezoeken. Dat verandert wanneer ze marinier Luke ontmoet. Cassie lijdt aan diabetes en wil met Luke trouwen om haar een betere zorgverzekering te krijgen. Al snel wordt hun relatie echter steeds serieuzer.

#2 The Gray Man (2022)
Bekijk de afbeeldingRegie: Joe en Anthony Russo | Cast: Ryan Gosling, Chris Evans, Ana de Armas, e.a.
Courty Gentry wordt in de gevangenis gerekruteerd door de CIA. Hij blijkt een begaafd sluipschutter en wordt ingezet om aantal dodelijke opdrachten uit te voeren. Hij wordt echter dwarsgezeten door ene Lloyd Hansen, een onberekenbare eenling. Gelukkig is Dani Miranda, eveneens een agente, daar om hem te helpen.

#3 Luizenmoeder - De film (2021)
Bekijk de afbeeldingRegie: Ilse Warringa en Jan Albert de Weerd | Cast: Ilse Warringa, Rian Gerritsen, Leny Breederveld, e.a.
Na het wegvallen van directeur Anton, proberen juf Ank en de andere leraren van de Klimop er alles aan om de school overeind te houden. Geen gemakkelijke taak als je met veeleisende ouders en losgeslagen leerlingen te maken hebt. Een nieuwe interim-directeur komt met verregaande plannen voor digitalisering van het onderwijs. En dan breekt er ook nog eens een opstand uit onder de leerlingen.



#4 Mortal Engines (2018)
#5 How to Train Your Dragon: The Hidden World (2019)
#6 Pipa (2022)
#7 The Sea Beast (2022)
#8 Night School (2018)
#9 Mary Queen of Scots (2018)
#10 The Boondock Saints II: All Saints Day (2009)


NieuwsFilm

meest populair