Purple Hearts (2022)

Romantisch drama wordt verpest door de penetrante stank van goedkoop scoren.
play

5,2 details

  • 122 Min
  • Drama
  • Muziek
  • Romantiek
  • Verenigde Staten
122 Min Verenigde Staten

De scherpzinnige Cassie werkt 's nachts in een bar in Austin, Texas om de eindjes aan elkaar te knopen terwijl ze haar droom nastreeft om zangeres en liedjesschrijfster te worden. Luke is een soldaat in opleiding die op het punt staat uitgezonden te worden. Cassie, die met medische rekeningen worstelt nadat bij haar diabetes is vastgesteld, wil met een oude bekende trouwen voor een betere ziektekostenverzekering. Als hij weigert, schiet Luke haar te hulp. Hij wil met haar trouwen vanwege zijn eigen wanhopige redenen. Ze zullen hun meningsverschillen opzij moeten zetten om het op een echt huwelijk te laten lijken.

Regie
Elizabeth Allen
Cast
Linden Ashby, Sofia Carson, Chosen Jacobs, Nicholas Galitzine, Asante Jones, Josh Cruze, Debbie Fan, Kendall Chappell, Anthony Ippolito, John Harlan Kim, Katrina Cunningham, Leroy Edwards III, Nicholas Duvernay, Sean Berube, Scott Deckert, Lancaster Duplechin, Jordan Drake, Sarah Rich, Breana Raquel, Rand Guerrero, Kaitlin Huwe.
Release
29.07.2022

Filmtotaal Recensie

Regie: Elizabeth Allen Rosenbaum | Scenario: Liz W. Garcia, Kyle Jarrow | Cast: Sofia Carson (Cassie), Nicholas Galitzine (Luke), Chason Jacobs (Frankie), Linden Ahsby (Jacob), e.a. | Speelduur: 122 minuten | Jaar: 2022

Cassie, die als barvrouw werkt en druk bezig is om door te breken als muzikant, heeft insuline nodig. Ze heeft alleen het geld niet om het noodzakelijke medicijn te kopen. Luke is een militair die schulden heeft bij een drugsdealer. Door wonderbaarlijk toeval komen de twee extreme tegenpolen elkaar tegen en doet Cassie een bizar voorstel. Als zij in het huwelijk treden, kunnen ze in één klap van hun financiële misère afkomen. Gewoon een jaar volhouden en daarna weer scheiden.

De conservatieve Luke ziet dit eerst niet zitten, omdat hij niets moeten hebben van fraude. Het plan zou namelijk oplichting van de overheid betekenen. En als hun plan uitkomt moeten ze voor de militaire raad verschijnen. Toch gaat hij overstag. Want die schuld gaat niet zomaar weg. Natuurlijk leren de twee tegenpolen elkaar beter kennen, ontstaat er genegenheid en groeien ze naar elkaar toe.

videotrailers & clips

alle artikelen (2)

Purple Hearts Nieuwsberichten

Laatste reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven voor deze film.

Schrijf de eerste review!

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst bij deze film.

Plaats de eerste reactie!

Purple Hearts

acties