Misselijkmakende poster voor nieuwe film van 'Turist' en 'The Square'-regisseur

Misselijkmakende poster voor nieuwe film van 'Turist' en 'The Square'-regisseur

Triangle of Sadness van de studio NEON.

In 2014 was de film Turist van de Zweeds regisseur Ruben Östlund een groot succes en enkele jaren later kwam hij met het eveneens sterke The Square. Binnenkort verschijnt zijn volgende film: de dramakomedie Triangle of Sadness.

Tijdens het Cannes Film Festival won de film al de Palme d'Or en de 'CST Artist - Technician Prize', dus de film belooft opnieuw heel wat harten te gaan stelen.

Poster voor Triangle of Sadness
Hieronder hebben we nu de poster voor Triangle of Sadness waarin rollen te zien zijn van onder meer Harris Dickinson, Charlbi Dean en Woody Harrelson.

Bekijk de afbeelding
In de film worden Carl en zijn partner Yaya op een luxe cruise uitgenodigd. Door een ongeluk zinkt de jacht en strandt het koppel met enkele miljardairs en een schoonmaakster op een eiland. In een strijd om te overleven wordt de hiërarchie helemaal op zijn kop gezet.

Opvallend is wel dat de Rotten Tomatoes-score op het moment van schrijven op een nog wat lage 71 procent staat, na 41 opgenomen recensies. Maar dat kan natuurlijk nog veranderen als de film voor het grote publiek draait, vanaf 15 december in Nederland.

De trailer zou later vandaag online moeten verschijnen.



NieuwsFilm

meest populair