Zo gigantisch rijk is Jennifer Lopez

Jennifer laat zien dat je veel zelf op kunt bouwen.

Vera 10 augustus 2022 21:37 in Celebrity
De carrière van de nu 53-jarige Jennifer Lopez omvat al meer dan vijfentwintig jaar. Zij is een Amerikaanse actrice, zangeres, danser, mode-ontwerpster, producent en zakenvrouw. Ze is in de loop der tijd dan ook gegroeid naar een van de grootste sterren in Hollywood.

Haar geschatte netto waarde voor 2022 komt uit op 400 USD miljoen. Let wel: Dit vermogen behaalt zij in haar eentje, zonder een partner. Ze is dus schandalig rijk en heeft dit zelf bereikt door hard te werken en het multitalent te worden dat zij nou is.

Hoe het begon
De ouders van Jennifer Lopez komen uit Puerto Rico en zij wordt geboren in de Bronx in New York. Ze heeft twee zussen en samen startten zij al vroeg met zang- en dansles. Haar ouders moedigden hen aan thuis te oefenen, zodat zij niet veel tijd op straat hoefden door te brengen.

Op de middelbare school blonk Jennifer uit in verschillende sporten, zoals gymnastiek, atletiek en softball. Ook acteerde zij mee in een film op school en wilde daarna actrice en danseres worden. Haar ouders keurden het af, waarop Jennifer uit huis ging.

Hoe het gaat
Al snel werd zij aangenomen voor verschillende shows en musicals en concerten. Zo danste zij mee met New Kids On The Block en Janet Jackson. Verschillende kleine rollen in series en films brachten haar naar haar eerste grote film Selena in 1995. Haar muziekcarrière startte zij in 1999.

Een paar bedragen? In 2005 ontving Jennifer al 15 USD miljoen voor de film Monster-in-law. Vanaf 2015 stond Jennifer Lopez vier jaar lang in Las Vegas met 120 shows en een ticketverkoop van USD 100 miljoen. Voor American Idols ontvangt zij USD 12 miljoen per jaar.

Hard werken
Vanaf 2017 wordt geschat, dat zij jaarlijks USD 50 miljoen uit verschillende werkzaamheden ontvangt. Jennifer heeft namelijk ook een parfum- en kledinglijn en ongelooflijk veel huizen. Een paar staan in de Bronx, Miami, Bel Air en New York.

Hoe dan ook: Jennifer laat zien dat je veel zelf op kunt bouwen, als je maar toegewijd werkt aan je doelen en doet wat je goed kunt. In het bericht van Jlo hieronder op Instagram treedt zij op voor Unicef. Meer over het vermogen van Jennifer Lopez staat hier op Celebrity Networth.NieuwsFilm