Ashton Kutcher werd doof en blind door zeldzame ziekte

Een lang herstel bracht hem naar Bear Grylls

Vera 10 augustus 2022 06:21 in Celebrity
Ashton Kutcher vertelt in een nieuw fragment van Running wild with Bear Grylls: The Challenge dat hij goed ziek is geweest en lang moest herstellen. Hij werd zo'n twee jaar geleden getroffen door een zeldzame autoimmuunziekte die hem doof en blind maakte.

Misschien ken je de 44-jarige acteur als de grapjas uit Punk'd van MTV. Ashton was een tijd terug te zien in The man who saved the world. Ashton Kutcher vertelt aan Bear, terwijl hij verschillende hindernissen in het wild neemt:

"Ruim twee jaar geleden werd ik getroffen door een zeldzame vorm van vasculitis, waardoor ik mijn zicht, mijn gehoor en mijn evenwicht verloor. Het duurde ongeveer een jaar voordat ik mijn zicht en gehoor weer terug had."

"Je waardeert iets pas als het weg is. Tot je denkt ik weet niet of ik ooit weer kan horen, zien en wandelen. Ik heb geluk dat ik nog leef."

"Wanneer je obstakels gaat zien als problemen die voor jou zijn neergezet, dan wordt het leven pas leuk. Je vaart op je problemen in plaats van eronder te liggen."

Ashton Kutcher heeft lang moeten revalideren en is blij dat hij weer zelfstandig kan functioneren. Access Hollywood's exclusieve blik op het nog uit te zenden deel van National Geographics staat hieronder.NieuwsFilm