Ontroerend eerbetoon aan Olivia Newton-John van wereldberoemde collega-artiesten

John Travolta, Kate Hudson, Nicole Kidman en Hugh Jackman springen eruit met hun lieve berichten

Vera 10 augustus 2022 06:41 in Celebrity
De musical Grease met John Travolta en Olivia Newton-John heeft generaties lang impact gehad - en dat zal waarschijnlijk nog voortduren. De meezingers 'You are the one I want' en 'Hopelessly devoted' zijn onlosmakelijk verbonden aan gezelligheid.

Nu de lieve, lichtvoetige Olivia Newton-John op 73-jarige leeftijd overleden is, regent het steunbetuigingen en herinneringen op social media. Collega-artiesten als Rod Stewart, Barbra Streisand, John Travolta, Michelle Pfeiffer, Hugh Jackman, Nicole Kidman en Kate Hudson laten van zich horen.

John Travolta
Een ontroerend eerbetoon springt eruit. John Travolta, haar co-acteur in de film, schrijft recht uit het hart op Instagram.

"Mijn liefste Olivia, jij maakte onze levens zoveel beter. Jouw impact was ongelooflijk. Ik hou zoveel van jou. Ik zal jou weer op mijn weg zien en wij zullen allemaal weer samen zijn. Ik ben de jouwe vanaf het eerste moment dat ik jou zag en zal dat altijd zijn. Jouw Danny, jouw John."

Het Instagram-bericht staat hieronder.Kate Hudson
Ook Kate Hudson is ontroerend lief en zingt een liedje voor Olivia. Zij schrijft onder meer op haar Instagram:

"Een handvol mensen inspireerden mij zo, dat ik mij als kind opsloot en de longen uit mijn lijf zong. Olivia was als mens een lichtje. Een inspiratiebron voor mij als ik dacht aan mijn eigen toekomst."

Het Instagram-bericht staat hieronder.NieuwsFilm