Inbreker Ezra Miller wordt genegeerd in nieuwe film

De acteur wordt in nieuwste film niet genoemd bij aftiteling.

Bram de Groot 10 augustus 2022 20:30 in Algemeen
Het gaat vermoedelijk niet zo goed met Ezra Miller. De ooit zo talentvolle acteur is namelijk opnieuw in aanraking gekomen met de autoriteiten en zijn wangedrag heeft nu ook direct impact op zijn creativiteit inmenging in Hollywood.

Volgens Variety blijkt uit een politierapport dat Miller officieel is aangeklaagd voor een inbraak in Stamford, Vermont. Het is onbekend of dit gaat om een bekend voorval, maar het politierapport heeft het over een inbraak op 1 mei.

De politie constateerde dat er "meerdere flessen alcohol uit de woning waren weggenomen terwijl de huiseigenaren niet aanwezig waren." Een beveiligingscamera zou de inbraak van Miller hebben vastgelegd.

Gevolgen voor zijn nieuwe film
De afgelopen periode wordt openlijk getwijfeld of Warner Bros. nog wel vertrouwen heeft in de film The Flash waarin de acteur de hoofdrol speelt. Er zijn geruchten dat de studio de film mogelijk in de ijskast zet.

De naam van de acteur is nu in ieder geval niet te zien in de aftiteling van de film Dalíland. In de biopic over Salvador Dalí speelt Miller de jonge Dalí. Tijdens een vertoning van de film tijdens het Toronto International Film Festival bleek zijn naam te ontbreken op de aftiteling terwijl hij dus wel te zien is.

NieuwsFilm