Paramount Pictures zet 'Sonic 3' tegenover misschien wel grootste film van 2024

Blauw vs. blauw eind 2024.

Bram de Groot 10 augustus 2022 20:30 in Algemeen
Met een opbrengst van ruim 400 miljoen dollar was Sonic the Hedgehog 2 een enorm succes voor Paramount Pictures en de studio zet alles op alles om het succes door te zetten. Nu is namelijk al bekend wanneer deel drie moet verschijnen.

En Paramount Pictures heeft ballen. De studio heeft de film namelijk gepland voor 20 december 2024 en dat is dezelfde datum als waarop Avatar 3 moet verschijnen. Het lijkt al op een flinke promotiestunt.


Shadow the Hedgehog
Veel is er nog niet bekend over het tweede vervolg op Sonic the Hedgehog uit 2020. Wel werd onthuld dat Shadow the Hedgehog een rol zal hebben in het derde deel. Ook zullen er zaken uit de games Sonic Adventure 2 en Shadow the Hedgehog te zien zijn.

Jeff Fowler zal weer in de regisseursstoel zitten, met Ben Schwartz (Sonic the Hedgehog), Colleen O'Shaughnessey (Miles "Tails" Prower), Idris Elba (Knuckles the Echidna), James Marsden (Tom Wachowski) en Tika Sumpter ( Maddie Wachowski) verwachten allemaal dat ze hun rollen uit de vorige film zullen hervatten.NieuwsFilm