'Spider-Man: No Way Home' is vanaf NU op Netflix beschikbaar

'Spider-Man: No Way Home' is vanaf NU op Netflix beschikbaar

Een spannend en emotioneel beladen avontuur.

Netflix heeft vandaag een geweldige Marvel-film toegevoegd aan zijn catalogus: Spider-Man: No Way Home. In deze superheldenfilm komt Tom Hollands Peter Parker tegenover misschien wel zijn grootste uitdagingen ooit te staan.

Het verhaal van No Way Home volgt direct op het einde van Far From Home (2019), waarin de kwaadaardige illusionist Mysterio de ware identiteit van de titelheld onthulde. Hierdoor is het leven van Peter Parker flink op z'n kop komen te staan.

Uiteindelijk besluit hij Doctor Strange om hulp te vragen. Hij vraagt hem om heel de wereld te laten vergeten dat hij achter het masker van de spinnenman zit. Het uitspreken van de daarvoor benodigde spreuk gaat echter mis, waardoor de poorten van multiversum worden geopend... met alle gevolgen van dien.

Nu al te streamen
Spider-Man: No Way Home verscheen in december vorig jaar in de bioscopen en was, helemaal gezien de omstandigheden, een enorm succes aan de wereldwijde bioscoopkassa's.

Dankzij een speciale deal die Sony met Netflix heeft gesloten, is No Way Home nu al beschikbaar op de streamingdienst. Later zal de film naar Disney+ verhuizen.

Verlengde versie
In september hoopt Sony de magische grens van 2 miljard dollar te doorbreken door een verlengde versie van de film uit te brengen in de bioscopen. Deze lijkt vooralsnog niet in Nederland te worden uitgebracht.


Spider-Man: No Way Home (2021)
Bekijk de afbeeldingRegie: Jon Watts | Cast: Tom Holland, Benedict Cumberbatch, Alfred Molina, e.a.
Peter Parker worstelt met het leven nu heel de wereld weet dat hij een superheld is. Hij vraagt Doctor Strange om iedereen te laten vergeten dat hij Spider-Man is. De spreuk mislukt echter en dat heeft grote consequenties. Schurken uit allerlei universa dringen binnen en willen wraak nemen op Spider-Man. De held hoopt hen te vangen en terug te sturen.



Interesse in deze film? Je kunt hem eventueel hier direct bekijken.

NieuwsFilm

meest populair