Eerste recensies 'I Am Groot' van Marvel Studios: onnozel of ontzettend leuk?

Eerste recensies 'I Am Groot' van Marvel Studios: onnozel of ontzettend leuk?

De korte animatiefilmpjes staan nu op Disney+.

Tussen het einde van de film en het filmpje met Teen Groot tijdens de aftiteling van Guardians of the Galaxy Vol. 2 speelde zich nog heel wat af. Baby Groot heeft namelijk heel wat eigen avonturen beleefd in de fase dat hij nog een klein boompje was.

Die avonturen worden als geanimeerde shorts op Disney+ vrijgegeven en de eerste vijf shorts staan sinds gisteren online. Op Rotten Tomatoes wordt I Am Groot in ieder geval goed ontvangen.

Goed ontvangst I Am Groot
Na vijf gestelde recensies staan de animatieserie op een prima 80 procent, met een 7.30/10 als gemiddelde beoordeling. Ook het publiek lijkt tevreden, gezien de 83 procent audience-score.

"Een giller, deze serie brengt een heleboel plezier. Op zichzelf staande avonturen die niet echt aansluiten op de grotere MCU, maar die het bekijken meer dan waard zijn!" luidt de reactie van Tessa Smith van Mama's Geeky.

En Allison Rose van FlickDirect: I Am Groot toont ons vijftien minuten met Baby Groot terwijl hij er schattig uitziet en het publiek heel wat lachmomenten bezorgt."



NieuwsFilm

meest populair