Grote namen voor Netflix-film 'The Electric State' van 'Avengers: Endgame'-regisseurs

We wisten al dat Millie Bobby Brown en Chris Pratt de hoofdrollen gingen spelen, maar nu komen daar een paar indrukwekkende namen bij.

Zilko Tarici 12 augustus 2022 06:20 in Algemeen
Michelle Yeoh, Stanley Tucci, Brian Cox, Jason Alexander en Jenny Slate zijn allen toegevoegd aan de cast van The Electric State, de ambitieuze nieuwe Netflix-film van regisseurs Joe en Anthony Russo (The Gray Man, Avengers: Endgame).

Het verhaal van The Electric State speelt zich af in een retro-futuristisch verleden, waarin een weeskind (Millie Bobby Brown) door het Westen van de Verenigde Staten trekt met een mysterieuze robot en een excentrieke zwerver (Chris Pratt). Samen zijn ze op zoek naar het broertje van Browns personage.

Epische boekverfilming
Christopher Markus en Stephen McFeely, de vaste scenaristen van de Russo's, schrijven het script van de film. De film is gebaseerd op het gelijknamige geïllustreerde boek van Simon Stalenhag.

Producenten van de film zijn Joe en Anthony Russo, Mike Larocca, Chris Castaldi en Patrick Newall. De opnames moeten komend najaar beginnen.

Het is nog onduidelijk wanneer The Electric State te streamen zal zijn via Netflix.

NieuwsFilm