Blonde Kate Upton gaat grotendeels uit de kleren op Insta-foto

De blondine is en blijft een enorm oogappeltje.

FilmTotaal 12 augustus 2022 21:43 in Celebrity
Ongeveer tien jaar geleden was het fotomodel en parttime actrice Kate Upton een enorm bekende naam. Door haar flinke rondingen werd ze een superster en dook ze ook op in de nodige Hollywoodfilms. Tegenwoordig is ze wat minder in beeld, maar ze deelt nog regelmatig opvallende foto's via Instagram.

De in St. Joseph, Michigan geboren blondine brak door via haar foto's in Sports Illustrated Swimsuit Issue in 2011 en keerde terug op de cover in 2012, 2013 en 2017. Ook mocht ze ook de cover staan van de 100-jarige feestnummer van het bekende blad Vanity Fair.

In Hollywood kreeg ze rollen in onder meer de bekendere films Tower Heist (2011), The Other Woman (2014) en The Layover (2017). Haar laatste filmoptreden had ze in Wild Man. Deze film werd uitgesteld en werd in 2019 uitgegeven onder de titel Adult Interference.

Opvallend op Instagram
Nu zien we weer een foto van de blondine op Insta. Bij een foto van achter de schermen bij een fotoshoot voor vermoedelijk een lingeriemerk schrijft Kate "BTS content is always a vibe 🤌🏻 #TBT." Dus duidelijk weer een foto naar het verleden waarin ze bekend stond om dit soort beelden.


Zien hoe de 30 jarige Kate Upton eruit ziet? Check de foto dan op haar Instagram-pagina.


NieuwsFilm